ABOUT PUCK

Bij PUCK kies je altijd een koffie die jij lekker vindt. Houd jij van een fruitige koffie? Of juist een nootachtige en chocolade-achtige koffie? We vertellen je met liefde over de verschillende koffies die we serveren.
We vinden het superleuk om je alles te vertellen over de reis die de koffieboon vanaf de boer tot in jouw kopje heeft afgelegd en hoe het komt dat elke koffie zijn eigen smaakprofiel heeft.
En als je gewoon lekker een rustig momentje voor jezelf wil, kun je lekker in een van onze superchille stoelen wegkruipen!

Al jaren is het mijn droom om mijn eigen koffiebar te openen. De afgelopen jaren heb ik in veel koffiezaken in verschillende steden achter de espressomachine gestaan. Daarna heb ik alle ins-en-outs over koffie mogen leren bij een specialty koffiebranderij. En dan nu ineens is het zover: PUCK specialty coffee.

Een supergroot en spannend avontuur, maar mijn droom komt uit. Ik vind het echt mega gaaf dat ik in de binnenstad van Nijmegen alle koffies die ik uitgekozen heb aan jullie kan laten proeven. Ik wil een fijne sfeer in de zaak neerzetten waar iedereen zich welkom voelt. Of je nou binnenkomt om alles over koffie te weten te komen of dat je gewoon lekker een bakkie wil drinken en wat lekkers wil eten. Ik hoop dat je binnenkort bij mij aan de bar staat. Joeee groetjes!